Te gast in de podcast Ampersand Rebel Rants

Of ik het toevallig niet zag zitten om eens te komen babbelen over mijn zaak. In haar podcast. Met zo’n intimiderend grote micro voor mijn neus 😱

Die vraag landde een paar weken geleden in mijn inbox. Afzender: the one and only Anouck Meier

Voor wie die naam niet meteen iets zegt: Anouck is de blonde & extraverte helft van het duo achter de -helaas veel te vroeg gestopte- Vlaamse podcast Werk & Leven. Naast de microfoon helpt Anouck met Ampersand vrouwelijke ondernemers om aan hun eigen marketingpodium te timmeren, op een manier die 100% bij hen past. 

In dit interview:

🥸 kom ik zonder gêne uit de kast als strever
🌤️ onthul ik waarom de zomer van 2022 de plezantste én de meest stresserende zomer ooit was
🍎 vertel ik waarom ik vind dat je appelen niet met peren mag vergelijken
🙈 leg ik de mind-fucks en angsten waar ik als startend ondernemer mee worstel op tafel
👑 hoor je op het einde misschien wel een kleine referentie naar the King of Pop

De aflevering duurt net geen half uur. Ideaal om dit weekend te luisteren tijdens -ik zeg maar iets- een wandeling of het kuisen van de badkamer 😉 (weet je meteen ook onder welke omstandigheden ik het liefst naar podcasts luister, haha)

Als je naar deze Ampersand Rebel Rants hebt geluisterd, laat me dan zeker weten wat je ervan vond, vind ik tof!

Dat kan door mij een mailtje te sturen

Enne…na het luisteren goesting gekregen om samen aan je teksten te werken?

Dan spreek ik je heel graag tijdens een vrijblijvend online kennismakingsgesprek